Totul despre Craciun

totul despre CRACIUN :

Desi Crestin nominală de ONU de vacanta, de Craciun Este, de asemenea larg celebrată de multe non-creştini, Si multi dintre ei au pair festiv obiceiurile populare laice SAU pre-creştine Teme ŞI origini. Moderne obiceiurile populare de vacanta de îngrijire inclu-Cadou, muzica, Schimb ONU de felicitari, Bisericii sarbatori, o masa Specială, SI expunerea de decoratiuni diverse; including POMI de Crăciun, lumini, ghirlande, vâsc, scenele Naşterii Domnului, SI Holly.In plus, Mos Craciun, numit astfel version unele parti ŞI DIN Anglia Franta ("Pere Noel"), cunoscut sub Ştampila de Mos Craciun version Alte multe Domenii, including Scotia, America de Nord, Australia ŞI Irlanda), Este figura ONU folclor populare version multe Tari, asociate Cu aducerea de cadouri pentru Copiii.
Crăciun SAU Ziua de Crăciun Este o sarbatoare o avut loc pe 25 Decembrie pentru un comemora un Nasterea lui Isus, figura Centrala un creştinismului. Nu Este cunoscut de date de date Fi naşterii lui Isus una reala, SI iniţială poate avea un Fost aleasă pentru o corespunde Cu perle fiecare zi exact la Nouă LUNI Dupa unele primii creştini au pair crezut Isus o Fost conceput, [] 8 de la datele solstitiului de iarna pe Roman Calendarul Vechi, SAU unul dintre diferitele Vechi festivaluri de iarna. de Craciun Este esenţială pentru Crăciun ŞI sezon de de vacanta, precum SI, în creştinism marchează începutul sezonului de Mare de Christmastide, Zile de îngrijire durează douăsprezece.
În creştinism, Crăciunul este festivalul sărbătoreşteNaşterea lui Iisus , credinţa creştină că Mesia prezis în Vechiul Testament profetiile mesianice sa născut laFecioara Maria . Poveste de Crăciun se bazează peconturile biblice prezentate în Evanghelia după Matei , şi anume Matei 01:18, şi Evanghelia după Luca , în special Luca 1:26 şi 02:40. În conformitate cu aceste conturi, sa născut Isus cu Maria, asistată de soţul ei Iosif , în oraşulBetleem . Conform tradiţiei populare, la nasterea a avut loc într-un grajd, înconjurat de animalele de fermă, deşi nici stabilă, nici animalele sunt menţionate în special în conturile biblice. Cu toate acestea, o iesle este menţionat în Luca, unde se afirmă: "Ea îl învelit în haine si la pus într-o iesle, pentru că nu era loc pentru ei în han." Timpurie iconografic reprezentări ale Naşterii plasate animale şi într-o iesle pestera (situat, conform tradiţiei, în Biserica Naşterii Domnului din Betleem).Ciobanii din câmpurile din jurul Betleemului li sa spus de la naşterea de către un înger , şi au fost primii de a vedea copilul.
Postări mai vechi Pagina de pornire